Carpaccio met rösti-parmezaankoekjes
20 min bereidingstijd
10-12 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220 °C. Spreid de rösti op de bakplaat uit. Bak de rösti 5 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de rösti uit de oven iets afkoelen.
- Rasp intussen de parmezaanse kaas. Meng de kaas met de rösti en de oregano. Vorm van het rösti-kaasmengsel 8 bergjes op de bakplaat en strijk ze met de bolle kant van de lepe uit tot dunne koekjes.
- Bak de rösti-parmezaankoekjes in de voorverwarmde oven in 5-7 minuten goudbruin. Laat de koekjes uit de oven 5 minuten op de bakplaat iets afkoelen en knapperig worden.
- Verdeel de carpaccio over 4 borden. Rangschik de sla, tomaatjes en kappertjes erop. Besprenkel de carpaccio met de olijfolie en bestrooi met peper naar smaak.
- Garneer elk bord met een rösti-parmezaankoekje. Serveer de rest van de koekjes apart erbij.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 295 kcal
- 19 g vet waarvan 5 g verzadigd
- 10 g koolhydraten
- 20 g eiwit
- 2 g vezels
- 2,5 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen